Alina Radi, o interpretă de muzică populară din Timișoara, care o cunoștea pe mama care a ales să se arunce de pe terasa unui bloc cu cei doi copii ai săi, este șocată de gestul necugetat al femeii.

Iulia îl cunoaştea pe Alex, tatăl copiilor, de când avea 15 ani. În 2014 s-au căsătorit, dar în 2020, au divorțat. Dar, acum, urmau să se căsătorească din nou, la mijlocul lumii mai.

O vedetă care o cunoștea pe Iulia este șocată de gestul ei

Cântăreaţa de muzică populară îi cunoştea bine pe cei doi şi spune că aveau o relaţie tumultoasă, dar nimic să o ducă cu gândul că Iulia are alege calea sinuciderii.

„Și-a iubit copiii foarte mult (Iuliana – n.r.). Urmau să se recăsătorească (Iuliana și fostul soț – n.r.). Nu a dat niciun semn că s-ar putea întâmpla așa ceva.

Copilul ăsta (fostul soț – n.r.) e un copil atât de bun, o iubea. Nu că o iubea, o diviniza. S-au certat, s-au împăcat, iar s-au certat, iar s-au împăcat.

El e în stare de șoc. Am stat patru ore lângă el când a ajuns din Austria, nu a scos un cuvânt. Nu își explică nimeni gestul ăsta din moment ce ei trebuiau să se recăsătorească”, a precizat cântăreața Alina Radi, potrivit antena 3.

O vedetă de la noi spune adevărul despre relația Iuliei, mama sinucigașă, cu fostul soț: „S-au certat, s-au împăcat...” social media

Prietena cea mai bună a mamei sinucigașe, declarații-șoc despre Iulia

Prietena ei cea mai bună mărturisește că, Iulia, de profesie agentul imobiliar, nu era în depresie, iar de o lună de zile se mutase alături de mama ei într-un bloc din Timișoara.

Femeia mai spune că n 2020 Iulia s-a separat de soțul ei, cel care a depus, de altfel și actele de divorț. Cei doi se cunoșteau de când aveau 15 ani, iar de atunci aveau povestea de iubire.

Se pare că, mai spune femeia, Iulia și-a dorit mereu stabilitate în relații, iar frica ei cea mai mare era să rămână singură cu cei doi copii, să-și crească de una singură, fără tată.