Statul Mexic este de-a dreptul șocat după ce o tânără a fost găsită moartă chiar în casa ei. Din câte se pare, fata a fost ucisă cu sânge rece, deoarece avea pe corp urme de cuțit și a fost împușcată în cap.

Alondra Getsemani Villasenor avea 23 de ani, era model de fitness și era foarte cunoscută în mediul online. Tânără obișnuia să posteze pe diferite platforme videoclipuri cu exerciții, iar fanii o apreciau foarte tare. La o vârstă atât de fragedă, reușise să își creeze o carieră din pasiunea ei pentru sport.

Corpul său neînsuflețit a fost descoperit chiar de mama ei, care era foarte îngrijorată și s-a decis să îi facă o vizită. Fiica ei nu a putut fi contactată în nici un fel, iar femeia s-a decis să vadă ce se întâmplă. Scena care a urmat este demnă de un film de groază.

Alondra era întinsă pe jos și lângă ea au fost descoperite 2 pungi pline cu droguri. Imedicat cum au fost anunțate, autoritățile au început ancheta pentru a stabili cine ar putea fi criminalul care a ucis-o pe tânără cu atât de multă brutalitate.

Fanii și cunoscuții fetei au fost de-a dreptul șocați, în special pentru că ea părea un suflet bun și inocent care nu ar fi putut atrage ura nimănui. De asemenea, rămâne de stabilit ale cui erau cele două pungi cu droguri, întrucât Alondra nu era cunoscută ca fiind consumatoare de substanțe interzise.