Tânăra a preluat afacerea familiei, de care se ocupă cu ajutorul fratelui său

O tânără profesoară din județul Sibiu reușește să trăiască o viață parcă cu totul separată, după ce termină de predat copiilor. Nu este însă vorba de o activitate controversată, ci de un efort demn de apreciere. Înainte să plece la școală, dis-de-dimineață, se ocupă de afacerea familiei sale.

Tânăra are 26 de ani și este din satul Apoș, județul Sibiu. Este învățătoare la școala din sat, dar se ocupă simultan și de afacerea familiei sale. Sarcină care nu este deloc ușoară, mai ales că implică îngrijirea celor 700 de ori pe care le au la stână. A decis să preia această ocupație de la părinții săi, pe care o duce mai departe cu mândrie.

Așa că în fiecare dimineață, înainte să ajungă la catedră, se ocupă de animale. Este necesar să se trezească mereu la ora 5:00, dar are parte și de ajutor. Alături de ea, muncește fi fratele său, cu care a luat decizia să continue tradiția familiei. Iar de la treabă nu se dau înlături nici părinții lor, care le oferă tot ajutorul de care au nevoie.

Este foarte mult de muncă. Fără ajutorul părinţilor, nu ştiu ce ne-am face, pentru că ei sunt primii care dau alarma. Undeva la 5 dimineaţa deja se trezesc şi vin în saivan., a mărturisit ea.

Cei doi spun mândri că reușesc să țină afacerea în familie. Așa că nu au niciun angajat, ci fac totul singuri. Tânăra profesoara se ocupă de prepararea produselor lactate, în timp ce fratele său se asigură că toate actele sunt în regulă.

Deși se ocupă de 700 de ori, cei doi nu au niciun angajat

Nu avem angajați, însă afacerile de familie sunt bune, sunt frumoase, dar greu de dus pe umeri. Este volumul foarte mare de muncă, sarcinile sunt foarte multe, trebuie împărţite între noi., a dezvăluit și fratele tinerei.

Iar după ce toată treaba este gata, tânăra se pregătește cu zâmbetul pe buze să meargă la școală. Este foarte mândră de meseria ei și face totul cu mare plăcere.

Share.