O tânără găsită moartă în apropierea unui parc de pompieri din Worcester a fost numită „pozitivă și amabilă ” de prietenii îndurerați care i-au adus un omagiu tinerei de 25 de ani.

Trupul lui Sara Hopkins a fost găsit pe străzile din Upton-upon-Severn ieri dimineață. Poliția a fost chemată la fața locului la aproximativ 8 dimineața sâmbătă.

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost arestat sub suspiciunea de omor și este în prezent în arest, a precizat Poliția din Vest Mercia.

Sara lucrase anterior la Plow Inn Pub din micul oraș Worcestershire.

Profilele de socializare ale lui Sara au spus că a lucrat în planificarea pentru Permadoor.

Pal Holly Barrett a scris un omagiu adus lui Sara pe Facebook , pe care a descris-o drept cea mai bună prietenă a ei din liceu, care i-a oferit bucurie în viață.

Aceasta a spus:”Sara, nu voi uita niciodată de tine și de frumoasa prietenie pe care am avut-o. Te iubesc pentru totdeauna și îmi voi aminti mereu de mulți ani uimitori pe care i-am petrecut împreună. Odihnește-te ușor, fata mea. Ai fost cel mai bun prieten al meu în timpul liceului și ai continuat să mă faci să râd și să zâmbesc în cei douăzeci de ani.

Inspectorul de detectivi Jim Bayliss a declarat ieri: „Anchetele noastre sunt foarte importante în fazele lor timpurii și în acest moment moartea femeii este tratată ca fiind suspectă.Un bărbat a fost arestat și este în prezent în custodia poliției.”

Poliția din Vest Mercia a declarat că ieri, rudele victimei au fost informate.

Anchetatorii nu au lămurit dacă victima și bărbatul de 44 de ani arestat erau cunoscuți.