Despre Mihaela Tatu, știm că este vedeta ce a făcut furori în cadrul emisiunei De 3 X femeie, această fiind și rampa de lansare a acesteia, și mai știm că iubește să călătorească,să vădă locuri la care mulți nici nu visăm.

Așa că această a hotărât să se retragă o perioada din spațiul public pentru a descoperi lumea. Spune că a făcut sacrificii din punct de vedere financiar pentru a-și îndeplini visul inclusiv a vândut o casă, bani ce i-au folosit în călătoriile acestei.

Vedeta afirmă că deja a reușit să vădă o treime din glob, și nu se oprește aici, spune că vrea să descopere cât mai mult din cultură poparelor, să vadă cum trăiesc aceștia, nu o mulțumește să stea într-o camera de hotel și să iasă la plimbare din când în când Muncim o viaţă întreagă să ne facem case, unde nu locuieşte nimeni. Şi atunci mi-am spus dacă mâine există posibilitatea să fie un viitor indepărtat, ce-ar fi dacă doi ani de zile mi-aş lua o pauză şi aş călători şi aş face un fel de Tatu’s List. Nu e obligatoriu să călătoresc la business, să merg la hoteluri de 4-5 stele, pentru că nu îmi trebuie în hotel să stau şi să dorm. În rest să călătoresc şi să văd cum trăiesc alte popoare.”spune vedeta.