Lidia Fecioru este unul dintre cei mai bine cunoscuți bioenergoterapeuți din țara noastră. Cei de acasă o urmăresc pentru a afla cât mai multe sfaturi și recomandări, care de-a lungul timpului s-au dovedit a fi benefice pentru problemele pe care le aveau.
De această dată, Lidia Fecioru vine în atenția publicului cu o nouă informație. Se pare că usturoiul este un adevărat ajutor pentru sănătate. Ajută la topirea rapidă a kilogramelor în plus și creșterea imunității.
De ce să folosești usturoiul atunci când vrei să slăbești. Tot ce trebuie să știi
Lidia Fecioru a fost invitată într-o emisiune televizată, unde a vorbit despre avantajele consumului de usturoi.
În primul rând, vei reuși să arzi mult mai repede grăsimea acumulată de-a lungul timpului. De asemenea, afecțiunile medicale precum diabetul sau tensiunea arterială vor fi ameliorate.
„În al treilea rând, este un antibiotic foarte bun. Apoi, e indicat şi dacă vrem să slăbim, pentru că ajută la arderea grăsimilor.
Ne reglează tensiunea arterială, problemele legate de diabet, dar nu cel insulino-dependent. E suficient dacă mâncăm o dată pe săptămână. După cinci săptămâni, se vor vedea schimbări în corp.”, a explicat Lidia Fecioru, invitată la un post de televiziune de la Antena 3.
Iată cum este recomandat să consumi usturoiul
Rețeta este una savuroasă, mai ales pentru iubitorii de usturoi.
„Se iau căţeii de usturoi, se taie cotorul şi se pun într-o folie de aluminiu. Se pune puţin piper negru, sare şi se bagă la cuptor, să se coacă. Căpăţâna de usturoi trebuie lăsată la cuptor cam 40 de minute în acea folie.
E bine să facem această cură cu o căpăţână de usturoi, deci cam 6 căţei de usturoi, o dată la 3 zile. E foarte bun pentru imunitatea organismului şi nu mai avem nici acea stare de oboseală.”, a mai spus bioenergoterapeutul, pentru sursa citată mai sus.