De curând, una dintre artistele de la noi s-a afișat fără pic de machiaj. Atitudinea vedetei este de apreciat când tot mai multe vedete de la noi evită să se afișeze fără machiaj. 

Alessandra, fără pic de machiaj

Alexandra Stanciu, pe numele ei din buletin, are o carieră de succes în muzică și a reușit să cucerească publicul de la primele piese. De curând, aceasta a fost la sală, unde s-a afișat fără pic de machiaj. În timp ce tot mai multe dive postează poze aproape perfecte de la sală, Alexandra Stanciu are curajul să se afișeze așa cum este.

La fel ca multe alte dive de la noi, artista arată diferit pe Instagram față de realitate. Ceea ce este de apreciat la Alessandra este curajul pe care îl are atunci când vine vorba să iasă din casă nemachiată și fără extensii, în timp ce multe dive de la noi sunt reticente în privința pozelor cu ele naturale. Artista are câteva kilograme în plus, însă tânăra este ambițioasă pentru a face cât mai multe antrenamente la sală.

Pentru cei care nu o cunosc pe Alessandra, aceasta a lansat mai multe piese care au prins la public. Tânăra talentată face parte din echipa lui Theo Rose, pe partea de backing vocals. În 2015, Alessandra a lansat piese cu care a reușit să se facă remarcată în lumea muzicii, iar cea mai recentă colaborare cu Bogdan de la Ploiești și Costel Biju i-a adus și mai mulți fani.

Internauții apreciază curajul artistei de a posta poze cu ea fără pic de machiaj. Același lucru este valabil și atunci când vine vorba de antrenamentele de la sală. Voința tinerei îi determină pe fani să fie și ei mai preocupați de sport.