Blondina s-a retras din viața publică pentru a-și dedica tot timpul creșterii copiilor.

Andreea Spătaru era cândva una dintre cele mai râvnite prezențe feminine din showbiz. Vedeta a devenit celebră odată cu jobul de asistentă tv din cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

În acea perioadă, matinalul era la începuturi, fiind difuzat pe National Tv.Andreea reușea să fure mințile bărbaților telespectatori cu simpla apariție. Blondina era conștientă de calitățile pe care le avea, astfel că, nu a refuzat să și pozeze provocator.La un moment dat, Andreea Spătaru a pus pe pauză viața publică și s-a retras pentru a avea grijă de propria familie.

Mămică dedicată copiilor ei

De la pictorialele incendiare pentru care era extrem de admirată, Andreea s-a întors la familie. Blondina s-a căsătorit cu un afacerist alături de care are doi copii. Din dragoste pentru cei mici, vedeta și-a dorit să se ocupe personal de creșterea și educarea lor. Astfel că, a lăsat în urmă celebritatea și s-a dedicat acestora întru-totul.

Singura vedetă din România care a pozat în Playboy însărcinată

Andreea s-a mândrit mereu cu atuurile ei fizice, inclusiv în perioada în care a fost însărcinată. Astfel, acum mai bine de un deceniu, fosta asistentă făcea un gest care i-a atras multe critici. Blondina a pozat incendiar în Playboy, cu burtica de gravidă la vedere, intrând astfel în istoria revistei cu această apariție.

Vremurile zburdalnice au trecut, iar Andreea a decis că locul nu-i mai este în fața publicului larg. Astfel, aceasta a rărit mult aparițiile la evenimentele mondene și la tv.Acum, aceasta este în continuare alături de copii, dar și de soțul ei, Sorin Marica. Deși nimeni nu credea că mariajul va rezista, Andreea a dovedit că este  foarte fermă în alegerile făcute.

Sursa foto: Instagram

Vedeta are o comunitate mică pe Instagram, semn că nu își mai dorește celebritate. Cu toate acestea, blondina publică fotografii alături de copii, precum și de soțul ei.

 

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.