O recunoști? Această fetiță este mare acum, este foarte cunoscută în România și este și super hot. În această imagine avea dora cinci ani și avea să devină una dintre bombele din lumea mondenă.

Reclamă

Oare cine să fie? Aproape că zâmbetul este inconfundabil. Este nimeni alta decât Ana Maria Mocanu. Zâmbetul inocent pe care îl avea vedeta este înlocuit acum de un zâmbet extrem de sexy și care poate să pună orice bărbat pe jar. Ana Maria a postat pe rețele de socializare această fotografie, iar fanii au fost de-a dreptul uimiți de evoluția acesteia.

Dacă la cinci ani se bucura de o frumuețe inocentă, poate chiar angelică, Ana Maria Mocanu acum se bucură de cele mai frumoase și apetisante forme. Tunată sau nu, trebuie să recunoaștem faptul că este de o frumusețe răvășitoare încă din anii copilăriei. Fosta asistentă Tv face un show de zile mari oriunde merge, iar formele sale nu pot trece neobservate de niciun bărbat. Chiar și femeile o admiră. Acum vedeta a renunțat la televiziune, însă va rămâne mereu în centrul atenției presei.

Reclamă
O recunoști? Acum este bomba sexy a României. Iată cine este
O recunoști? Acum este bomba sexy a României. Iată cine este

Ce reacție au avut fanii?

Fanii, pe bună dreptate, au fost de-a dreptul uimiți când au văzut fotografia. Dansatoarea a primit foarte multe laude și mesaje care mai de care mai frumoase, justificabil ce-i drept.

”Scumpă/ Ce frumusica era aici. Și acum esti draguta/ Fatuca e tot aia/ Draga mea, te ador mult/ Nicio schimbare”, sunt câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat la amintirea pe care Ana Maria a postat-o pe rețelele de socializare.

În momenul de față, Ana Maria Mocanu se află într-o relație. Se pare că vedeta nu mai dorește să-și expună viața sentimentală în fața publicului și vrea să trăiască ferită de ochii lumii sau de gurile rele. De asemenea, actualul său iubit nu își dorește să se expună, iar aceasta îi respectă decizia, pare-se.

”Ne-am cunoscut la un eveniment în străinătate, dintr-o întâmplare frumoasă. Îmi place că e un tip atent, un tip sensibil, suntem apropiați de vârstă. Ne și înțelegem bine pentru că pregătim un proiect împreună și asta ne leagă un pic mai mult. Am călătorit în vreo 3-4 locuri înainte de pandemie și a fost bine”, a mărturisit Ana Maria Mocanu.