Maria Popovici a trecut prin cabinetul medicului pentru a mică schimbare. Deși se va vedea peste câteva luni, tratamentul a început de acum. Aceasta are multă grijă de ea și își dorește să fie cât mai sănătoasă. 

Maria Popovici are multe obiceiuri sănătoase și le împărtășește cu prietenii din mediul online. Comedianta le arată acestora schimbările prin care trece zi de zi, iar acum, ceva s-a schimbat. A trecut pragul medicului și nu oricare, ci chiar Alexandrei Mircea.

Pentru a avea dinții cât mai drepți, iar mușcătura corectă, Maria Popovici a apelat la un aparat dentar. Nu este unul clasic, ci unul transparent care are un efect mai rapid. Pentru procedură a mers la clinica Dentalist condusă de Alexandra Mircea, medicul care este viral pe rețelele de socializare. Comedianta este convinsă că va avea un rezultat wow și abia așteaptă să se încheie procesul.

Instagram

„Am aparat dentar Invisalign, l-am pus la Dentalist. E invizibil și tratamentul e mai scurt, abia aștept să-mi vedeți (n.r dinții).”, a scris Maria Popovici pe Instagram.

Maria Popovici a început să facă sport

Maria Popovici a luat exemplu soțului ei, Alex Mincu și a început să facă sport. După o transformare spectaculoasă pe care a avut-o fizic, aceasta a continuat să alerge în fiecare dimineață. Totodată, reușește să-și țină sub control și o teamă puternică, claustrofobia.

„Mincu arată bine, face mult sport, are grijă de el. El a slăbit 20-25 de kilograme în ultimii doi ani, e frumos, înalt. Mai nou am claustrofobie. Nu mai urc în lifturi, mi-e foarte greu să urc în avion… Creierul e cel mai complicat lucru, dacă te doare. Am anxietate foarte nasolă. De aceea m-am apucat de alergat. Ajută mult. Încerc să fie puține zile în care nu alerg. Sportul ajută psihicul enorm de mult. Alerg aproape în fiecare zi, în general, dimineața devreme, în parc. Sau alerg pe malul mării.”, a spus Maria Popovici.