Utilizatorul de pe Tik Tok care susține că este un călător în timp a făcut noi profeții pentru următoarea perioadă.  

Tik Tok este platforma pe care găsești absolut tot ce vrei. De la clipuri amuzante, la rețete, sfaturi medicale sau oameni care susțin că au diferite “daruri” de la Dumnezeu. Este și cazul utilizatorului “Timevoyaging”. Aceata susține că este un călător în timp și face filmulețe în care povestește ce se va întâmpla în lume. Chiar dacă până acum nu s-a adeverit absolut nimic din ce a “văzut” acesta, cei care îl urmăresc se sperie de clipurile “călătorului în timp”.  

Bărbatul pretinde că vine din viitor, mai exact din anul 2096, și susține că are informații despre ceea ce se va întâmpla în ultimele luni ale anului 2022. Bineînțeles, comentariile la videoclipurile sale sunt pe măsură. În timp ce unii internauți chiar îl cred, alții râd la fiecare videoclip al acestuia.  

Așadar, potrivit călătorului în timp de pe Tik Tok, se pare că la finalul anului 2022, se vor întâmpla patru evenimente total neașteptate.   

Ce se va întâmpla la finalul lui octombrie

3 octombrie 2022 – Cinci adolescenți vor ajunge să descopere un ou de T-Rex și un dispozitiv care le va permite să ajungă în alte dimensiuni;  

30 octombrie 2022 – În această zi, un OZN care conține o specie extraterestră va ajunge în vecinătatea Zonei 51;  

20 noiembrie 2022 – Vor fi descoperiți dragoni în cei mai înalți munți din Mexic;  

10 decembrie 2022 – Joe Biden, Președintele Statelor Unite ale Americii, va fi înlocuit de către Kamala Harris, deoarece acesta va avea parte de câteva probleme de sănătate grave.  

O nouă profeție a călătorului în timp de pe Tik Tok. Ce se va întâmpla la începutul anului 2023
planetă

Asta nu este tot. Călătorul în timp mai spune și că pe 1 ianuarie 2023, Illinois va adopta prima lege care, în cele din urmă, va duce la o „curățare” la nivel mondial. Deși este puțin probabil ca cele spuse de călătorul în timp să se adeverească, vom trăi și vom vedea ce se va întâmpla. Până la urmă, oricine are dreptul să spună ceea ce gândește. 

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.