O nouă poză cu Ludovic Orban a ajuns virală pe internet. De această dată, premierul a fost surprins în Centrul Vechi. El a fost văzut la o terasă, alături de Ionel Dancă, șeful Cancelariei, și consilierul Andi Manciu.

Reclamă

Ludovic Orban, profită de relaxare în Centrul Vechi

Ludovic Orban a fost surprins într-o nouă ipostază. Premierul a afirmat că răspunde invitației făcute de un prieten bun, care l-a invitat pentru că este bucuros că și-a putut deschide terasa.

„Răspund la invitația unui bun amic, care de bucurie că a deschis terasa, m-a invitat și pe mine”, a declarat Ludovic Orban.

Reclamă

În momentul în care a fost întrebat ce alte măsuri vor fi luate după 15 iunie, el a spus că sunt analizate alte măsuri de relaxate, dar nu a oferit detalii în privința acestora. A dat totuși, asigurări că vor fi anunțate cu câteva zile înainte de 15 iunie. „Le vom anunța la timpul potrivit”, a spus Orban.

În noua imagine, Orban a fost surprins bând bere în compania apropiaților săi. Evident, mulți nu au ratat momentul și au început să facă glume.

Cum era aia cu Orban care nu mai bea de 15 ani?!😂😂😂😂Repet: proastă acțiune de PR!Nu că toate femeile ați vrea să se…

Gepostet von Cristian Vasilcoiu am Samstag, 6. Juni 2020

Premierul a stat la terasa din  Centrul Vechi aproximativ o oră și jumătate. În momentul plecării, el a vorbit din nou cu jurnaliștii. Întrebat dacă a venit în inspecție, el a răspuns:

 „Am eu față de inspector? ”

Apoi a vorbit despre instituțiile  care pot face aceste controale. De asemenea, premierul a mărturisit că i-a plăcut că terasele s-au adaptat și respectă regulile. Dar și faptul că a văzut oameni prietenoși care se bucură de relaxare.

În momentul în care a fost întrebat încă odată despre ce măsuri de relaxare se pregătesc, a afirmat că sunt discuții pentru a se reevalua riscul epidemiologic pentru fiecare țară. Iar anumite state ar putea să renunțe la măsurile de autoizolare pentru cetățenii români care vor merge acolo.

Jurnaliștii l-au întrebat ce părere are despre faptul că românii au mers într-un număr destul de mare la munte sau la mare pentru vacanța de Rusalii, premierul a declarat că este firesc și că se bucură. Însă i-a rugat să respecte regulile și să nu se îmbolnăvească.