Reclamă
Reclamă

Google vine în ajutorul șoferilor și a anunțat că în curând va adauga o nouă opțiune pentru Google Maps, momentan disponibilă doar pentru Android.

Cu alte cuvinte, în curând va fi permisă raportarea incidentelor precum accidente, trafic îngreunat, obstacole și radare. Aplicația va funcționa precum Waze și la fel ca acesta, nu va lăsa șoferii să marcheze decât radarele de viteză.

De asemenea, Google a anunțat că va introduce patru tipuri noi de incidente, care vor fi disponibile pe ambele platforme: închideri ale benzilor, vehicule care au o problemă, obiecte aflate pe carosabil și repararea drumurilor.

Reclamă

Polițiștii din Los Angeles nu sunt de acord cu implementarea noilor opțiuni, deoarece aceștia consideră că oamenii sunt încurajați să conducă sub influența alcoolului sau a altor substanțe, reușind să evite astfel să fie opriți în trafic.

Replica celor de la Google a fost că, din contră, conducătorii auto vor fi mult mai vigilenți și vor circula regulamentar știind că în zonă sunt echipaje și filtre ale poliției.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro