După plecarea neașteptată de la Antena 1, Cosmin Seleși se pregătește să revină în televiziune. Însă, de această dată va schimbat taberele și va ajunge la Pro Tv. Actorul s-ar afla în discuții cu șefii televiziunii din Pache Protopopescu, pentru o nouă emisiune ce o să fie difuzată în curând pe micile ecrane.

Pro Tv intenționează să renunțe la show-ul prezentat de Cabral, „Ce spun românii”, și să îl înlocuiască cu un alt format de succes. Noua emisiune se numește „Batem palma” și este de tip concurs. Cei care intră în provocare pot pleca acasă cu bani frumoși. Iar pentru rolul de prezentator al emisiunii se pare că este în cărți chiar Cosmin Seleși.

Cosmin Seleși a fost luat în calcul pentru că prezentatorul emisiunii „Ce spun Românii” este ocupat cu un alt proiect. Cabral va pleca pentru câteva luni în Republica Dominicană pentru filmările „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Pentru moment, Cosmin Seleși a dat de înțeles că se află încă în discuții cu o televiziune, însă nu a confirmat că va intra în familia Pro Tv.

„Acum sunt acasă, analizez ofertele. Da, am prezentat în locul lui Cătălin Măruță, dar momentan nu știu nimic sigur despre ce voi face în televiziune. Sigur este că am început să am concerte cu Cosmin Seleși Band și că abordăm un repertoriu interesant de muzică românească. Piese pe care nu s-a gândit nimeni să le folosească în concerte și să le readucă la viață.

În plus, am început să facem filme cu Alin Panc și Văru Săndel, așa că avem multe proiecte la care vom lucra. Este important că avem treabă. Mă vedeți deocamdată pe Netflix și la teatru.”, a declarat Cosmin Şeleşi, potrivit click.ro.

O nouă mutare în televiziune! Cosmin Seleși a renunțat la Antena 1, iar acum este în discuții cu „vecinii” de la Pro Tv Social media

Motivele pentru care Cosmin Seleși a renunțat la Antena 1

În urmă cu câteva luni, Cosmin Seleși surprindea pe toată lumea renunțând la „Te cunosc de undeva” și la Antena 1. După ce s-a aflat nouă ani la cârma show-ului, acesta a decis că are nevoie de o schimbare și de noi provocări.

„Un proiect foarte frumos, un proiect pe care l-am îndrăgit. Îl iubesc în continuare, dar eu sunt un om activ, mie îmi plac provocările. Nu m-am plictisit…nu știu cum să zic. 9 ani a durat. Am fost primul prezentator. (…) A fost o experiență foarte frumoasă. Am învățat multe lucruri, am cunoscut oameni mișto. Am avut o echipă fantastică.

Dar la un moment dat eu cred că trebuie să te oprești în viață. Eu merg mai departe, nu vreau să mă opresc aici. Eu, din punctul meu de vedere, zic că am făcut performanță, și cifrele au spus asta. Cred că mi-am făcut treaba acolo. Îmi doresc altceva și eu am spus stop pentru că nu mai exista nicio provocare pentru mine.”, declara Cosmin Seleși.