Connect-r și Misha au lansat o nou piesă împreună, fapt ce îi duce pe fani cu gândul la o posibilă împăcare între cei doi, însă aceștia au declarat de nenumărate ori faptul că în prezent îi leagă existența fiicei lor plus o frumoasă prietenie, încercând că micuța lor să nu simtă lipsa figurii paterne în viața acesteia.

Mihsa spune că „Eu sunt foarte prinsă cu ceea ce fac, pe plan profesional şi nu am timp să mă gândesc la alte lucruri. Treaba asta şi Maya îmi ocupă tot timpul. De aproape un an lucrez cu Marius şi pe partea de concerte şi aşa am reluat activitatea. Noi nu am luat această decizie de a ne separă din cauza acestor probleme, din cauza depresiei postnatale. Ele au venit mai târziu, nu au mai mers lucrurile aşa cum trebuie. Mă bucur că am luat această decizie la momentul potrivit, pentru că acum avem o relaţie super ok de prietenie. Sunt multe cupluri care ajung la ură şi nu e ok. Copilul ajunge să sufere cel mai mult. Relu vine zilnic şi o vede pe Maya. Tatăl ei era şi înainte plecat la concerte şi nu a fost o ruptură aşa mare. Nu am luat în calcul o împăcare. Momentan suntem ok. Au mai fost cazuri în care Maya şi-a dorit foarte mult să doarmă cu tatăl ei şi a mai rămas peste noapte“

Fanii acestora încă așteaptă ca împăcarea din cei doi să se producă, iar orice apropiere din ei, fie chiar de ordin profesional naște noi speculații în ceea ce privește povestea de dragoste dintre cei doi artiști.