„Da, îl iubesc așa ca persoană. E de treabă (…) Deja vorbește ca mine. Mai are puțin și face ce zic eu.”

Concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” deja s-au obișnuit cu condițiile dure din Republica Dominicană și nici nu le mai bagă în seamă. Acum se concentrează pe probe și pe interacțiunea din tabără. Astfel, o nouă idilă pare să se lege în junglă. Iar cea care și-a dat frâu liber sentimentelor pare să fie Bia Khalifa. Tânăra și-a dezvăluit afinitate pentru unul dintre concurenții din echipa adversă.

În cadrul cele mai recente ediții a emisiunii „Sune celebru, scoate-mă de aici” Bia Khalifa și-a luat inima în dinți și a mărturisit că are o simpatie aparte pentru Giani Kiriță. Chiar dacă aceștia fac parte din echipe adverse, se pare că au vorbit destul de mult. Iar Bia Khalifa a fost impresionată de fostul fotbalist.

 „Da, îl iubesc așa ca persoană. E de treabă (…) Deja vorbește ca mine. Mai are puțin și face ce zic eu. Îmi place de el, e așa rebel, vrea să câștige mereu. Of, Doamne, în fața mea nu are cum să câștige. Îi spun «daddy». Habar nu are pentru ce e folosit cuvântul «daddy», dar va afla curând”, a spus Bia Khalifa.

Giani Kiriță a mărturisit și el că este conștient de sentimentele tinerei și că s-au apropiat destul de mult. Însă, totul este doar la nivelul unei glume, având în vedere că Bia Khalifa este de vârsta fiicei lui.

„Da (știam de dragostea asta ascunsă, n.r.) pentru că am vorbit cu Bia și am stat foarte mult. Ea e ca fata mea și îi dau sfaturi mereu.”, a declarat și Giani Kiriță.

O nouă idilă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”! Bia Khalifa a pus ochii pe unu din concurenții din tabăra adversă
Captură video

Giani Kiriță, în lacrimi

Dacă în taberele concurenților se glumește mai mereu și se fac tot felul de joculețe, uneori lucrurile devin și serioase. Giani Kiriță și-a luat prin surprindere colegii cu o mărturisire dureroasă. Cu ochii în lacrimi acesta a vorbit despre greutățile prin care mama lui a trecut atunci când el era doar un copil.

„Pentru mine, mama mea este Dumnezeu. A fost și mamă, și tată. O vreau sănătoasă, să aibă tot ce și-a dorit ea. S-a chinuit cu noi. Trebuie să-i fac statuie! Nu există așa ceva pentru mine. Singurul moment în care mă emoționez e atunci când vorbesc despre ea.

Mama a făcut foarte multe sacrificii pentru mine și sora mea. Ne-a educat, ne-a trimis la școală, ne-a învățat cum să fim în viață. A vrut să mă avorteze, a zis că nu mai poate… Ăla venea, se îmbăta și o bătea degeaba. O călca în picioare, o învia cu apă! Ca să știți că de asta sunt așa…”, a spus Giani Kiriță.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.