Gabriela Vladu s-a despărțit de iubitul ei după trei ani de relație.

în ultima perioadă, tot mai multe cupluri aleg să se despartă și să meargă pe drumuri diferite. Nici Gabriela Vladu nu a scăpat și s-a despărțit de partenerul ei cu care avea o relație de peste trei ani.

Nepoata Stelianei Sima, Gabriela Vladu s-a despărțit de iubitul ei după o perioadă de trei ani. Apropiații celor doi au fost șocați când au auzit această veste, deoarece păreau un cuplu cu tot viitorul în față. Cântăreața a mărturisit că nu putea sta toată viața cu o persoană geloasă, ea fiind mereu înconjurată de oameni care o apreciată, mai ales la spectacole. De acum înainte, cariera sa va fi pe primul loc.

„Toată lumea se desparte, cunoaștem cu toții situații și situații. La mine n-a mai fost să fie, dar am muncit de două ori mai mult și sunt dispusă de acum înainte să-mi pun pe primul loc cariera. E greu (n.r să stai lângă o persoană geloasă) și nu ca artist, e greu ca om să stai lângă o persoană geloasă. (…) Nu pot să spun că în fosta mea relație au existat gelozii, pentru că eu nici măcar nu am dat motive, plus că ne-a prins pandemia împreună. Ne-am înțeles mult mai bine în pandemie.”, a spus Gabriela Vladu pentru Antena Stars.

Sursa foto: Social media

Gabriela Vladu s-a sacrificat pentru relație

Gabriela Vladu consideră că a avut multe de învățat din această experiență și că va fi mult mai atentă la viitorul partener. Aceasta nu i-a dat motive de gelozie fostului iubit, dar reacțiile sale erau de multe ori exagerate. Totodată, în majoritatea discuțiilor, artista încerca să aplaneze conflictul ca ei să fie fericiți în continuare.

„Așa a fost să fie. A fost frumos cât a fost și am avut de învățat. Cred că amândoi am făcut asta (n.r să se despartă) nu am vorbit prea mult, dar în schimb oarecum se schimba. Simțeam amândoi că trebuie să facem asta. (…) Au fost și discuții, eu am încercat să le aplanez și să tac”, a adăugat artista.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.