Reclamă
Reclamă

În ultima perioadă Andreea Antonescu a uimit prin evoluția de care a dat dovadă atât din punct de vedere vestimentar, cât și din punct de vedere al carierei.

Artista își șochează fanii cu fiecare apariție la evenimente prin atitudinea de care dă dovadă de fiecare dată și prin prezența noului său iubit, Ștefan Manolache.

Pare a fi o perioadă foarte prielnică pentru artista noastră, deoarece reușește să se concentreze foarte bine pe cariera ei solo, dar și pe proiectele pe care le are împreună cu Andreea Bălan, de când au reunit trupa „Andre”. Totodată, aceasta deși a trecut printr-o despărțire de fostul ei soț, Traian Spak, a reușit să meargă mao departe, ba chiar să se și îndrăgostească.

Întrebată de reporteri dacă este o persoană protectoare, aceasta a răspuns, uitându-se la iubitul ei, că este doar foarte atentă la detaliile care de obicei fac diferența.

Reclamă

Pe viitor artista plănuiește să lanseze o nouă melodie solo, dar și câteva melodii cu a sa colegă de trupă, Andreea Bălan, urmând ca mai apoi să filmeze și un videoclip.

Artista a răspuns la întrebarea unei posibile vacanțe cu: „Habar n-am. Am avut eu vreodată, în viaţa mea, timp pentru o vacanţă? A fost singurul lucru care mi-a lipsit, dar pe de altă parte mi-a plăcut chestia asta. Nu sunt genul de persoană pe care să o iei şi să o pui pe o plajă, că înnebunesc direct. Două zile mi-ar plăcea, mai mult de atât strică.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro