Jessica Guedes, o asistentă din Brazilia, în vârstă de 30 de ani, a decedat chiar înainte de a se căsători.

Se pare că tânăra ar fi suferit un atac cerebral și a murit cu câteva minute de a păși spre altar pentru a-și uni destinele cu cel ce urma să-i fie soț.

Întâmplarea cutremurătoare a șocat opinia publică, mai ales că mireasă era însărcinată în șase luni.

Pe drumul spre Biserică, tinerei i-a fost rău, acuzând amețeli și dureri în gât. Nimeni nu s-ar fi gândit că stările acelea nu de emoții erau cauzate, ci de o tulburare a sarcinii cunoscută ca preeclamsie, caracterizată prin numărul mare de proteine în sânge și presiunea sângelui mare.

Pompierul locotenent în vârstă de 31 de ani, își aștepta logodnica la altar, uimit fiind de întârzierea acesteia. Când limuzina a ajuns, o rudă a cerut disperată ajutorul.

Mirele i-a acordat primul ajutor, după ce aceasta ar fi leșinat a doua oară,  iar apoi a fost dusă de urgență la spital.

Ajunsă la un spital de stat și apoi fiind transferată la unul privat, Jessica a suferit un accident vascular cerebral. Medicii au reușit în schimb să-i salveze copilul din pântec, iar dorința fetei de a i se dona organele pentru salvarea altor vieți, i-a fost respectată.