Ziua nunții a fost ruinată pentru o mireasă. Soțul său a făcut o greșeală care a înfuriat-o atât de tare, încât femeia a cerut anularea căsătoriei. Imediat după nuntă, s-a dus să depună actele de divorț.

O mireasă a cerut divorțul a doua zi după nuntă

Căsniciile sunt, cel mai adesea, un joc de noroc. Niciodată nu știi cât va dura relația cu persoana căreia i-ai promis iubire până la sfârșitul vieții. Pentru unele cupluri însă, mariajul poate dura chiar mai puțin de o zi. Este și cazul a doi tineri proaspăt căsătoriți.

Cei doi au decis să-și unească destinele în anul 2020. Femeia recunoaște că nu dorea neaparat să se căsătorească, însă momentul în care partenerul său a îngenunchiat și i-a cerut mâna a făcut-o să se răzgândească.

Au pus împreună la cale planul pentru marea zi, la care cele mai multe femei visează încă de când sunt mici copile.

Viitoarea mireasă a avut însă o singură condiție pentru logodnicul său. Și anume în ziua nunții, atunci când este adus tortul, să nu o murdărească pe față cu frișcă, după cum este obiceiul.

Când a venit ziua mult așteptată, totul a decurs perfect. Până când mirilor le-a fost adus în față tortul, așteptat cu nerăbdare de toți invitații. Atunci mirele a făcut cea mai mare greșeală, pe care femeia îl acuză că a plănuit-o dinainte.

Ce greșeală colosală a făcut mirele

Și-a respectat promisiunea și nu a murdărit-o cu frișcă pe față. În schimb, a făcut ceva mult mai rău: i-a împins capul în tort, ruinându-i atât machiajul, cât și coafura.

Singura mea regulă strictă era să nu-mi dea tort pe față. Fiind un om rezonabil care mă cunoaște bine, nu a făcut-o. În schimb, m-a apucat de ceafă și mi-a împins capul în tort. A fost planificat, deoarece tortul era distrus, iar el avea o grămadă de prăjituri ca rezervă., a declarat aceasta pentru The Mirror.

Rușinată și furioasă, mireasa nu a stat pe gânduri. A decis să divorțeze imediat de el. Iar a doua zi a făcut întocmai și a depus actele necesare în acest sens. Susține că partenerul ei a fost lipsit de respect și că nu vrea să mai fie alături de el.