Cu mulți ani în urmă, Nikita era în lumina reflectoarelor. Luptătoare făcea turul emisiunilor de televiziune, iar aparițiile sale stârneau de multe ori hohote de râs. Acum, Nikita, pe numele din buletin, Mihaela Ispas, a părăsit România și trăiește de mulți ani în Spania. Cu ce se ocupă?

În trecut, Nikita era un personaj celebru, ce se bucura de atenția publicului. În urmă cu niște ani, luptătoare s-a retras din lumina reflectoarelor și a decis să înceapă o nouă viață, în Malaga, Spania. Femeia în vârstă de 46 de ani trăiește pe meleagurile spaniole alături de cele două fetițe ale sale și iubitul ei.

Nikita își dedică majoritatea timpului copiilor ei, iar din punct de vedere financiar nu trebuie să își facă griji. Aceasta a câștigat la loto, iar acum primește lunar o sumă de 3.000 de euro, timp de 25 de ani. Câștigul i-a asigurat un trai liniștit și fără de griji. Nikita nu este o prezență activă în mediul online, iar în dățile rare în care postează apare cel mai adese alături de copiii săi. Luptătoare se bucură de un trai liniștit și nu pare că intenționează să se mai întoarcă în țara natală.

O mai ții minte pe Nikita de România? Cum arată acum și cât de mult s-a schimbat
Facebook

Nikita de România, o nouă viață

Dacă acum duce o viață liniștită, în trecut Nikita era de nestăpânit. Un bun exemplu este meciul de box, pe care la avut în anul 2004, împotriva pugilistei ”Savarina”. La doar două minute după ce a intrat în ring, Nikita a aruncat prosopul și a abandonat lupta. Despre retragerea din meci Nikita a spus că a fost mai mult de spectacol, câștigând o sumă importantă de bani doar pentru participare.

Însă cum reputația i-a fost pătată, Nikita susține că nu a lăsat lucrurile așa și și-a luat revanșa. Cele două rivale s-ar fi întâlnit întâmplător în tramvai, i-ar Nikita a avut grijă să îi aplice o „corecție” pugilistei.

„Am aruncat prosopul, am ridicat lumea în picioare și am plecat. Spune lumea că am mâncat bătaie. N-am mâncat nici o bătaie, vedeți-vă de treaba voastră.

Am prins-o în tramvai și am călcat-o în picioare, am dat-o cu capul numai de la bara de la tramvai, de taxatorul de bilete”, a spus Nikita, în cadrul unui vlog.