Irinel Columbeanu a intrat în ultima perioadă într-un con de umbră mai ales după ce a reușit să ajungă la sapă de lemn. Afaceristul nu a recunoscut până târziu că relația lui cu ultima iubită s-a încheiat, declarând inclusiv destul de recent că fotomodelul respectiv îi este încă alături. Cu toate acestea lucrurile nu au stat deloc așa.

Oana l-a părăsit atunci când și-a pierdut averea?

Irinel Columbeanu reușea să șocheze a doua oară întreaga țară atunci când apărea cu a doua cucerire după Monica Gabor și aceasta la rândul ei  mult mai tânără decât acesta. Se întâmpla în 2017 când afaceristul o cunoștea pe Oana Cojocaru, un fotomodel cu 40 de ani mai tânăr decât fostul milionar. Bruneta a reușit să îi intre în grații lui Iri în timpul unui eveniment de modă la care aceasta participa. Mai exact, tânăra defila în cadrul Top Model desfășurat pe litoralul românesc, în timp ce afaceristul se afla undeva în public. Apropierea dintre cei doi s-a întâmplat destul de rapid, la scurt timpul după sezonul estival, cei doi fiind surprinși împreună în oraș. Mai mult, Oana a locuit chiar alături de Irinel în vila acestuia de la Izvorani, însă lucrurile au început să scârțâie odată ce fostul milionar a rămas falit.Mutat într-un apartament de la periferia Capitalei, afaceristul s-a mai bucurat de compania Oanei pentru o scurtă perioadă de timp. La un moment dat însă lucrurile s-au răcit complet între cei doi. Cea care ar fi decis că este momentul să aleagă alt drum a fost se pare fotomodelul.

Oana nu s-a schimbat foarte mult de la separarea de Iri. Mai mult, nici nu a apelat la operații estetice precum multe dintre tinerele de vârsta ei. De fapt este deja cunoscut faptul că Irinel preferă domnișoarele cu trăsături naturale, fără ajustări estetice.Ea a postat pe contul de socializare o fotografie în care apare într-o postură provocatoare.

 

Oana a călătorit mult după ce și-a încheiat relația cu Irinel. De asemenea, aceasta s-a afișat și alături de un nou iubit, de data aceasta fiind o persoană apropiată vârstei ei.