Raluca Blejușcă, are astăzi o viață cu totul diferită față de cea a anilor 2000, atunci când făcea parte din trupa Angels.

Au ridicat săli întregi în picioare, au strâns sute de mii de oameni la concerte, iar melodiile lor erau pe buzele unei generații de adolescenți. Trupa Angels, alături de altele precum Andre, Genius, Kosovo, Animal X, Andre și multe altele, au revoluționat muzica ușoară în anii 2000. Pe vremea aceea, două adolescente, membrele trupei Angels, Raluca și Monica, nu erau conștiente de succesul nebun pe care îl aveau. După câțiva ani de activitate, formația lor și-a încheiat activitatea. Cele două colege au luat-o pe căi diferite ale vieții. În prezent, ambele sunt două mămici dedicate familiei.

Raluca are 5 copii

Sursa foto: Instagram

Raluca Blejușcă, pe numele ei de familie actual, Ciocârlan este în prezent o femeie împlinită. Adolescenta care încânta cu apariția și vocea ei, s-a transformat într-o mamă dedicată.

 

Vedeta are 5 copilași de vârste diferite. Serafim de 13 ani, Casian în vârstă de 11 ani, Emilian care are 7 ani, Maria, 9 ani și Anastasia de doar 4 anișori. Raluca, alături de soțul ei sunt extrem de ocupați cu școala, dar și cu activitățile copiilor.  În vacanțe, artista călătorește la munte, dar și pe litoral alături de cei mici, precum și de partenerul ei de viață.

Sursa foto: Social media

Cu siguranță mulți se întreabă cu ce se ocupă vedeta în prezent.  Deși a dispărut din lumina reflectoarelor de mulți ani, Raluca ex Angels nu a renunțat la muzică. Aceasta predă ore de canto atât copiilor cât și adulților.De altfel, Raluca Blejușcă nu a renunțat definitiv la scenă. Vedeta mai ia parte la spectacole și evenimente pentru a cânta. În 2018, artista a participat și la Cerbul de Aur.

Sursa foto: Social media

Fosta ei colegă de scenă a devenit se asemenea mămică. Monica este la a doua căsnicie după ce a divorțat de unul dintre foștii membri ai trupei Kosovo.Trupa Angels a fost fondată de către Costi Ioniță. În calitate de producător, acesta a pus bazele mai multor formații de la noi, din anii ’90.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.