Timpul a venit cu o transformare uluitoare asupra membrilor familiei Tănase

Maria Tănase a devenit celebră în mediul online, după participarea la emisiunea „Schimb de mame”. Chiar dacă filmările au fost difuzate în 2017, femeia a ajuns cunoscută abia un an mai târziu. A stârnit amuzamentul internauților pentru că a început să plângă în momentul în care a aflat că familia la care a ajuns dă copiilor apă și nu suc. Anii au trecut, iar Mari, cum este cunoscută pe internet, s-a schimbat uluitor, atât ea, cât și fiicele sale. 

Faimoasă pentru expresia „Nu apă!”

„Schimb de mame” este un reality show în care provocarea este maximă pentru ambele mame care vor să încerce o experiență inedită. Fiecare ediție a emisiunii are noi personaje și aventuri de neuitat pentru mamele care vor să afle cum este și în altă familie. Timp de o săptămână, două mame merg una în casa celeilalte, fără a se cunoaște, și le impun reguli membrilor familiei. Prin aceeași experiență a trecut și Maria Tănase în urmă cu câțiva ani.

Aceasta este căsătorită cu Florin și are două fiice. Odată ajunsă în familia Băla, Maria Tănase a făcut senzație cu regulile sale și nu numai. A devenit virală ulterior pentru că a plâns când a văzut ce beau copii familiei de schimb. Internauții nu au trecut vederea și au creat mii de clipuri și fotografii amuzante pe seama atitudinii sale din emisiune.

O mai știți pe Maria Tănase, de la „Schimb de mame”? Iată cât de diferit arată acum femeia care spunea „nu” apei. FOTO
Facebook

Transformare neașteptată

Simona și Ana, cele două fiice ale cuplului din Goronești s-au transformat complet. Simona, mezina și rebela familiei a devenit o tânără frumoasă. Acum este blondă și adoră să fie activă pe rețelele de socializare. Nici Ana nu s-a lăsat mai prejos, fata s-a schimbat enorm de mult, însă a rămas aceeași persoană rațională.

Cât despre Maria Tănase, cuvintele sunt de prisos. Vedeta online a rămas la fel de cochetă, ba chiar s-a vopsit brunetă și și-a lăsat părul mai lung. La capitolul fashion, Mari încă încearcă să dea clasă celorlalte mame mai puțin trendy.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii