Grasu XXL și iubita sa au devenit părinți în urmă cu un an de zile. Odată cu venirea pe lume a micuței lor, Laura Andreșan a suferit o transformare radicală. Vedeta s-a cumințit și s-a dedicat vieții de familie. Acum este o mămică și o soție model.

Familistă convinsă, Laura Andreșan a lăsat trecutul în urmă, iar acum se ocupă cu dezvoltarea personală. Psiholog de profesie, iubita lui Grasu XXL și-a schimbat la 180 de grade pasiunile. Gândirea și stilul acesteia de viață au luat o întorsătură neașteptată.

Grasu XXL se laudă cu o femeie de casă

În urmă cu 10 ani, Laura Andreșan apărea în ipostaze sexy și era numită „profă de amor”. Aceasta dădea lecții intime bărbaților atât în mediul online, cât și în privat. Femeia a dat uitării cursurile erotice pe care le acorda și a început o carieră serioasă în psihologie.

O mai știi pe Laura Andreșan? Află cât de mult s-a schimbat iubita lui Grasu XXL / FOTO

Grasu XXL nu a fost prea interesat de trecutul iubitei sale, formând o relație cu aceasta de mai bine de zece ani. Deși aveau planuri de căsătorie, se pare că nu le-au mai dus la bun sfârșit. La început, povestea lor de iubire a fost una mai furtunoasă, cei doi trecând prin câteva separări.

Ulterior, cuplul a reușit să rămână împreună și să treacă peste momentele dificile. Deși nunta nu a mai avut loc, acest lucru nu i-a oprit să își formeze o frumoasă familie, chiar dacă nu este oficializată cu acte.

În trecut, psiholoaga s-a iubit cu persoane cu nume grele din showbiz-ul românesc. Adrian Mutu, Alex Pițurcă, Cosmin Contra, Marian Aliuță sunt doar câteva nume care fac parte din viața fără inhibiții a Laurei.

 

De la poze indecente la postări de familie

Analizând profilul de Instagram al iubitei rapper-ului, se pot observa numai poze cu fetița celor doi. Mândră de reușitele ei, femeia postează majoritar imagini de familie. Schimbată, din toate punctele de vedere, Laura Andreșan este fericită cu statutul său actual, acceptându-și trecutul, dar în același timp, lăsându-l în urmă.