Floricica Dansatoarea, fosta concurentă iUmor, reușește să șocheze cu fiecare apariție din mediul online. Dar de data asta, femeia s-a întrecut pe ea însăși.

Cum arată acum Floricica Dansatoarea?

Vedeta a reușit să își lase din nou fanii cu gura căscată cu ultima sa apariție. Urmăritorii eu au putut să o vadă așa cum nu s-a mai întâmplat până acum. Floricica Dansatoarea s-a transformat peste noapte într-o adevărată bombă sexy.

Femeia este consacrată pentru aparițiile sale și pentru curajul de care dă dovadă mereu, dar mai ales pentru stilul ei nebun. Recent, Floricica a apărut cu părul lung și gene false în mediul online, iar toți au rămas mască. Arată mai bine ca oricând și este într-o formă de zile mari. În plus, avea și un machiaj făcut ca la carte, care-i punea în evidență trăsăturile și care-i contura frumos chipul. Ce să mai – o adevărată bombă sexy.

Transformarea ei nu au putut trece neobservată. Fanii i-au lăsat zeci de comentarii în care o lăudau pentru cum arată acum. A fost un șoc și pentru ei să o vadă așa pe nimeni alta decât Florica Dansatoarea.

Sexy și rea”, “Esti top!”, “Sunteți foarte frumoasă, doamna Floricica!”, “Șefaa dansuluii”, “Frumusețe răpitoare” , i-au scris fanii de pe Instagram.

În urmă cu puțin timp, ea le-a mai atras atenția unternauților într-un live pe Facebook. Floarea Dragomir a făcut acolo o serie de declarații, care au ajuns imediat virale în mediul online.

A venit coronavirus! O să fim vai de capul nostru, o să murim. Ferească Dumnezeu! Dumnezeu să ne apere ţara. Dumnezeu să aibă milă şi îndurare de noi.. că a venit ălă, CORONAVINUL, din China! Ce-o să facem? Vai de capul nostru, păcatele noastre. Floricica Dansatoarea vă spune sincer, duceţi-vă la psihatrie ca să scăpaţi de coronavirus, că ne-a înnebunit lumea.„, a zis ea.