Vedeta a sucit mințile bărbaților mulți ani de-a rândul. Cosmina Păsărin era considerată una dintre cele mai atrăgătoare femei din țară. Asocierea cu această imagine a venit după ce bruneta a ales să pozeze sexi într-o revista pentru bărbați. Anul trecut însă, Cosmina a vrut să se reprofileze.

A devenit wedding planner

Bruneta cunoscută și prin intermediul unui show la care a luat parte pentru un sezon în cadrul PRO Tv a decis să iasă definitiv din atenția publică. Fără să stea pe gânduri, Cosmina s-a înscris la un curs de organizator de nunți și și-a dorit să profeseze în domeniu. Criza din ultimele luni inclusiv pe acest plan pare că i-a stat i cale, însă ambițioasă din fire, brunetă nu renunta la visul ei. Despre noua viață, aceasta a susținut într-un interviu mai vechi să se simte fericită să își urmeze una dintre pasiuni.

”Am făcut niște cursuri de wedding planner, mi-aș dori să mă ocup de organizarea nunților pe viitor… Eu am o viață foarte activă, dar mai puțîn vizibilă, mă axez pe prezentările de evenimente… M-am concentrat mai mult pe pasiunile mele”, spunea Cosmina Păsărin într-un interviu pentru Antena Stars, anul trecut.

Nu a ajuns cu George Vintilă la altar

Cosmina Păsărin și George Vintilă au avut o relație de mai mulți ani. Paradoxul vieții brunetei este că nu ajuns cu iubitul ei la altar însă acum se ocupă de organizarea nunților.

 

„Revederea cu Cosmina e întotdeauna plăcută și relaxantă, am avut dintotdeauna ce discuta și pasiuni comune sunt destule, mai ales după ce am fost împreună. E un coechipier bun, dar cred că la Fort și-a dat și ea seama că e loc de mai bine la capitolul fizic. Sau poate suntem noi prea pretențioși cu ele. Naturalețea cred că e un alt punct comun la noi și nu în ultimul rând una dintre calitățile cu care ne-am făcut amândoi remarcați, așa că nici vorbă de momente ciudate”, a declarat George Vintilă la acea vreme.