Reclamă
Reclamă

O furtună violentă de numai 15 minute a provocat pagube semnificative în Drobeta-Turnu Severin, unde grindina de dimensiunea unui pumn a făcut ravagii în oraș. Clădirile, blocurile de locuințe și mașinile au fost grav afectate, având găuri vizibile în urma grindinii puternice.

Pe lângă distrugerile cauzate de grindină, vijelia a smuls și copaci, afectând acoperișurile clădirilor. Meteorologii au emis joi seară avertizări nowcasting pentru grindină de mari dimensiuni, vijelie puternică cu viteze de peste 90 km/h, averse torențiale și frecvente descărcări electrice.

Avertizările au vizat județele Gorj, Dolj și Mehedinți. Printre localitățile din Gorj incluse în avertizare se numără Turceni, Plopșoru, Țânțăreni, Turburea, Aninoasa, Crușet, Stoina, Stejari, Dănciulești, Brănești, Căpreni și Ionești.

Reclamă

În județul Dolj, avertizarea a acoperit Filiași, Argetoaia, Brădești, Melinești, Șimnicu de Sus, Ișalnița, Braloștița, Breasta, Goiești, Murgași, Coțofenii din Dos, Cernătești, Scăești, Sopot, Almăj, Grecești, Brabova, Fărcaș, Mischii, Predești, Coțofenii din Față, Pleșoi, Seaca de Pădure, Tălpaș, Secu, Gogoșu și Botoșești-Paia.

De asemenea, în județul Mehedinți, avertizarea a fost transmisă pentru localitățile Butoiești, Bâcleș, Dumbrava, Grozești, Breznița-Motru și Stângăceaua.

Setările privind cookie-urile din browser ar putea să necesite ajustări pentru a vizualiza conținutul complet. Este necesar să acceptați cookie-urile social media pentru afișarea totală a secțiunilor respective.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro