Una dintre cele mai cunoscute tenismene din lume a renunțat la cariera ei de pe teren pentru a face senzație pe platformele dedicate adulților. În acest drum către popularitatea din online nu este singură, ci îi este alături chiar partenerul ei. Cei doi au postat deja primul filmuleț interzis minorilor care a adunat mii de vizualizări în timp record.

Ashley Harkleroad în vârstă de 36 de ani demonstrează că niciodată nu este prea târziu pentru a începe o carieră într-un nou domeniu. Aceasta s-a retras din activitate în 2012, asta după ce în 2003 a ocupat locul 39 WTA. După ce a pus stop carierei în lumea sportului, fosta tenismenă a găsit o nouă pasiune care îi rotunjește considerabil veniturile.

Ashley Harkleroad și iubitul ei, Chuck Adams au filmat împreună primul lor videoclip pornografic pe care l-au postat pe celebra platformă OnlyFans. Cei care au văzut filmarea au rămas șocați, însă, aceasta nu este prima ei apariție pe astfel de platforme.

O fostă tenismenă a renunțat la sport pentru a apărea în filme pentru adulți. „E nevoie de curaj” Daily Mail

Ashley a pozat în reviste pentru adulți

Încă din 2008, Ashley a luat contact cu lumea dedicată adulților, atunci când a pozat pentru prima dată în revista Playboy. Multă lume a criticat-o și atunci, iar singura persoană care i-a fost alături și care a felicitat-o pentru curajul ei a fost nimeni alta decât Serena Williams. „Sunt bucuroasă pentru ea, e nevoie de curaj pentru a face un astfel de pas”.

Ashley Harkleroad are mare încredere în ceea ce face acum și crede că poate ajunge departe, mai ales că vine cu o popularitate destul de mare din lumea sportului. După ce a urcat primul videoclip pe OnlyFans, aceasta le-a promis fanilor că nu se va opri aici, așa că printre multele poze cu ea dezbrăcată, a postat și un filmuleț prin care le-a transmis tuturor că vor urma mai multe.

„Aici este primul meu video hard. Dacă am fani dispuși să cheltuiască 5 euro pentru o fotografie sexy, până unde pot merge?”, a spus aceasta comunității ei, potrivit gsp.ro.

O fostă tenismenă a renunțat la sport pentru a apărea în filme pentru adulți. „E nevoie de curaj” arhivă presă