Eliza Natanticu cunoscută publicului în urma participării sale în emisiunea „Asia Express” a avut parte de o adevărată dramă atunci când avea vârsta de doar 11 ani.

Eliza Natanticu mărturisește că pierderea mamei sale a fost cel mai greu moment de care a avut parte în copilărie. Tragedia s-a întâmplat când aceasta avea vârsta fragedă de 11 ani. Tatăl Elizei a părăsit-o pe mama sa când aceasta avea vârsta de 1 an, însă după cum spune chiar ea, era prea mică pentru a conștientiza acest lucru.

Eliza Natanticu a crescut fără părinți

Sursa: Social media

În copilărie mama sa îi spunea că este aviator, cu toate că bărbatul era de profesie actor. Copiii o întrebau ori de câte ori aveau ocazia unde se află tatăl său, iar Eliza Natanticu le spunea de fiecare dată că bărbatul zboară.

„Pierderea mamei a reprezentat cel mai greu moment din copilărie. Aveam 11 ani. Tatăl meu a părăsit-o pe mama când aveam un an. Dar eram prea mică să conștientizez acest lucru. Mama mereu îmi zicea că tata era aviator, deși el este actor.

Însă copiii mă întrebau unde e tata. Așa îmi spunea, că este mereu plecat. Zboară, are meserie de aviator, așa că repetam povestea, dar ceilalți copii nu mă credeau. Ulterior, am aflat adevărul.” a declarat Eliza Natanticu  pentru Ego.ro

Mama Elizei Natanticu s-a stins din viață din cauza cancerului. Vedeta este de părere că mama sa s-a îmbolnăvit în urma dragostei neîmpărtășite. După decesul mamei, bunica a fost cea care s-a ocupat de educația și creșterea sa.

„Mama a suferit de cancer, poate suferința s-a adunat și din cauza faptului că a fost părăsită. În general, sentimentul de dragoste neîmpărtășită și de abandon naște în organism o chestie destul de nasoală. Poate că asta i s-a întâmplat ei. Am rămas cu bunica mea, dar și aici este o poveste interesantă. Ea a fost soția lui Virgil Trofin, om important în politică pe vremea lui Ceaușescu.”a mai declarat aceasta pentru sursa citată