O fetiță care a trimis o felicitare de naștere tatălui său „în cer”, a fost încântată să afle că a fost livrată cu succes.

Hollie Morgan, în vârstă de șase ani, a trimis felicitarea handmade tatăl ei, Nigel, pentru a marca aniversarea acestuia de 47 de ani.

Și zile mai târziu, i s-a spus că mesajul ei a fost transmis în siguranță după „evitarea stelelor și a altor obiecte galactice în drum spre cer”.

Laura Allen, mămica lui Hollie, în vârstă de 32 de ani, a spus: „Am auzit despre oameni care fac lucruri similare. Voia să-i ureze tatălui său o zi de naștere fericită, deoarece ar fi împlinit 47 de ani în octombrie. A scris-o și a pus-o la poștă cu inscripția„ la tată în rai ”.

„Poștașul a spus că are nevoie de o ștampilă specială pentru că se ducea la cer și i-a spus lui Hollie că trebuie să-și scrie adresa pe spate.El a spus că îi vor scrie să o anunțe că a sosit în siguranță la destinatar.”

Ulterior, Hollie a primit o scrisoare de la Royal Mail confirmând că scrisoarea ei a fost trimisă cu succes la cer.

Laura, din Widnes, Cheshire, a spus: „Am primit informarea în caseta de scrisori. Avea numele lui Hollie, așa că nu eram sigur ce a fost la început. A deschis-o și mi-a cerut să o citesc. Era atât de fericită pentru asta. A fost minunat. În ciuda vârstei sale, înțelege ce s-a întâmplat și este foarte rezistentă la toate.

Vorbește mereu despre tatăl ei și despre lucrurile pe care le-au făcut împreună și despre jocurile pe care le-au jucat între ei”