Reclamă
Reclamă

O fetiță de doi ani din Leordina, județul Maramureș, a murit vineri după ce a fost lovită de un tren, la o trecere peste calea ferată. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

„Astăzi, 21 iunie, la ora 16:05, polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Transporturi Maramureș – Postul de poliție T.F. Vișeu de Jos au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că, în localitatea Leordina, un tren ar fi accidentat o minoră. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiști din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Vișeu de Jos și reprezentanți ai Serviciului de Ambulanță Județean Maramureș care au constatat decesul minorei”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș, potrivit News.ro.

În urma verificărilor, s-a stabilit că este vorba despre o fetiță de doi ani din Leordina. Totodată, polițiștii au stabilit că ea ar fi fost surprinsă de locomotiva trenului într-un loc în care există o trecere la nivel cu cale ferată simplă, fără bariere.

Reclamă

Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Cadavrul a fost transportat la morga spitalului, în vederea efectuării necropsiei.

În urma incidentului, trenul a plecat din stație cu o întârziere de 90 de minute.

Polițiștii au întocmit dosar penal și, sub coordonarea procurorului, fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro