O femeie de 48 de ani și fiica sa de 9 ani au fost mușcate de un câine într-un parc din Sectorul 2 al Capitalei. Câinele a fost ridicat de polițiști, iar proprietarul său va fi cercetat.

Reprezentanții Poliției Capitalei au anunțat, miercuri, că polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că două persoane au fost mușcate de un câine într-un parc din Sectorul 2.

„La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, care au identificat o femeie, în vârstă de 48 de ani, aceasta fiind însoțită de către fiica ei, minoră, în vârstă de 9 ani. Din primele cercetări, s-a stabilit că, în timp ce se aflau în parc, femeia de 48 de ani ar fi suferit leziuni provocate de un câine. Cu privire la fiica ei, aceasta prezenta escoriații la nivelul membrelor inferioare”, au precizat polițiștii, potrivit News.ro.

Un echipaj de prim-ajutor le-a acordat îngrijiri medicale celor două victime, care au fost transportate apoi la spital pentru investigații suplimentare.

„Proprietarul animalului a fost identificat, iar cazul a fost preluat de către polițiști din cadrul Serviciului pentru Protecția Animalelor, în vederea depistării deținătorului animalului și luării măsurilor legale ce se impun. Totodată, câinele va fi ridicat și transportat la Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor”, a menționat sursa citată.