Tânăra nu s-ar fi gândit nicio secundă că dorința de a-și prepara ceva de mâncare îi va aduce oribirea. Femeia a căutat pe Google cum poti fi pregătite ouăle la cuptorul cu microunde. Singura condiție era să pună sare în apă. Povestea tinerei a fost una groaznică, încât ea nu s-ar fi gândit că va orbi din cauza unor ouă pregătite la cuptorul cu microunde.

După un search pe Google, Bethany Rosser nu a ținut cont de toți pașii necesari. Aceasta a vrut să fiarbă ouă în apă, însă cu condiția de a pune sare în apă. Pentru că a uitat acest detaliu, s-a a ales cu vederea pierdută la unul dintre ochi. Când a deschis ușa, ouăle i-au explodat în față.

social media

Cum și-a pierdut vederea o tânără de doar 22 de ani, din cauza neatenției

Bethany Rosser este o tânără de 22 de ani, care a ajuns accidentată grav în urma unei încercări de a găti ouă la cuptorul cu microunde. Aceasta a căutat pe Google cum poate fierbe ouăle. Deși a primit toate informațiile, tânăra a omis un pas important, care a i-a adus orbirea. Singura condiție era să pună sare în apă.

Incident tragic pentru o tânără. Aceasta a căutat pe Google cum poate fierbe ouă în cuptorul cu microunde, cu condiția de a pune sare în apă. Probabil din neatenție, aceasta a omis ultimul pas. A băgat câteva ouă la cuptorul cu microunde, pe care l-a setat la 6 minute, potrivit Metro. După ce au trecut cele șase minute, Bethany Rosser a deschis ușa cuptorului. Când a vrut să verifice ce s-a întâmplat cu ele, s-a întâmplat ceva oribil. Ouăle au explodat imediat în fața tinerei, iar ea și-a pierdut vederea la un ochi.

„În timp ce mă uitam să văd dacă ouăle sunt gata, au explodat în ochii mei. Asta s-a întâmplat în momentul în care le-am scos afară. Nu am fost atât de speriată niciodată. Tremuram și plângeam.”, a povestit tânăra