Un cuplu a fost în stare să-și abandoneze copilul în cărucior în aeroport, ca să nu piardă zborul.

Asta s-a întâmplat după ce li s-a cerut să plătească în plus pentru bebeluș. Când nu se uita nimeni, l-au lăsat pe micuț în urmă și au luat-o la fugă către controlul de pașapoarte.

Incidentul șocant a avut loc pe Aeroportul Ben-Gurion, din Tel Aviv, Israel. Cei doi s-au prezentat cu intârziere la punctul de predare al bagajelor, dar au insistat că pot prinde încă avionul. Urmau să călătorească la Bruxelles cu compania RyanAir.

Doar că atunci când și-au lăsat bagajele, au aflat că mai au de achitat o taxă. Aceasta era în valoarea de 25 de euro, bani pe care trebuiau să îi achite pentru bebelușul lor. Acesta era într-un scaun special pentru sugari și urma să stea în brațele mamei. Doar că cei doi nu vrut să plătească taxa și nu cumpăraseră nici bilet special pentru micuț.

Ce doi părinți și-au abandonat copilul și au luat-o la fugă să prindă avionul

Așa că fără să le pese, după ce și-au predat bagajele, l-au lăsat pe copil în urmă și au gonit spre punctul de control al pașapoartelor. Erau deja în întârziere și ajunseseră târziu în aeroport, așa că sperau să prindă zborul.

Angajații aeroportului l-au descoperit pe bebeluș singur și au alertat autoritățile componente.

Cuplul a părăsit scaunul pentru bebeluș cu copilul și a alergat către controalele de securitate de la Terminalul 1 în încercarea de a ajunge la poarta de îmbarcare pentru zbor., au transmis reprezentanții aeroportului.

Cei doi părinți, care se pare că erau de naționalitate belgiană și se îndreptau spre casă, au fost opriți la timp, înainte să se îmbarce în aeronavă. Acești au fost reținuți de polițiști, care i-au reținut pentru audieri, după ce și-au abandonat copilul.

Autoritățile și angajații nu pot încă să-și explice cum părinții au fost capabili de un asemenea gest.