Reclamă
Reclamă

O femeie din județul Botoșani, a hotărât să-și pună capăt zilelor prin spânzurare, întrucât nu mai suporta dorul de soțul ei, decedat în urmă cu câteva luni. Pensionara, pare că s-ar fi plâns apropiaților și vecinilor că nu mai face față singurătății și că își dorește să se ducă după el.

În vârstă de 66 de ani, aceasta a șocat comunitatea din satul Hudești cu gestul său. De mai multe ori spusese că vrea să moară și ea, dar apropiații nu au luat în serios ceea ce zicea văduva în mod repetat, sperând ca timpul să o ajute să accepte pierderea.

Lucrurile nu au stat însă așa, iar în noaptea Duminică-Luni, potrivit Monitorul de Botoșani, femeia și-a pus planul în aplicare, spânzurându-se cu o eșarfă prinsă de grindina casei. O dată ștreangul improvizat, gestul fără întoarcere a fost săvârșit.

Un vecin a fost cel care a găsit trupul femeii, acesta dându-l jos din ștreang și sunând la 112. Medicul de pe ambulanță nu a mai putut decât să constate decesul, dar nu înainte de-a efectua manevrele specifice de resuscitare.

Reclamă

Poliția a demarat o anchetă în cazul preluat, de trupul neînsuflețit ocupându-se medicii legiști care, la solicitarea polițiștilor, vor efectua o autopsie în vederea stabilirii cauzei mai precise a decesului.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro