Reclamă
Reclamă

Un bărbat din Indonezia, care își căuta soția dispărută de acasă, a rămas îngrozit să descopere un piton cu abdomenul uriaș, care părea că a înghițit ceva voluminos.

În dimineața de 2 iulie, Siriati, o mamă a 5 copii în vârstă de 36 de ani, a plecat de acasă, dintr-un sat din Luwu Regency, provincia Sulawesi de Sud, pentru a-și vizita fratele și pentru a cumpăra medicamente de la o piață locală. Se pare că nu prea departe de casa ei s-a intersectat cu un piton uriaș, de aproape 10 metri lungime, potrivit International Business Times.

Soțul femeii, Adiansa, s-a alarmat în momentul în care fratele ei, cu care urma să se întâlnească, l-a sunat și i-a spus că Siriati nu a mai ajuns la el.

Reclamă

Îngrijorat, Adiansa a plecat în căutarea soției sale, pe același traseu pe care aceasta urma să meargă către fratele ei, prin junglă.
Abia intrat în pădure, bărbatul a găsit papucii soției, iar în apropiere a văzut reptila uriașă cu abdomenul umflat.

Îngrozit de descoperire, Adiansa s-a întors repede în sat și a cerut ajutorul oamenilor. Aceștia n-au stat pe gânduri și au intervenit rapid omorând șarpele și tăindu-i burta. Au găsit-o pe Siriati în interior, dar din păcate era fără viață.

A fost desfășurată o investigație locală, iar secretarul satului a spus pentru presa indoneziană că în urma acesteia s-a stabilit că femeia fusese omorâtă de piton în jurul orei 7:30.

„Victima a vrut să meargă să cumpere medicamente pentru unul din copiii ei, fiul cel mic de 3 ani. Mergea și la fratele ei și pentru asta a trebuit să treacă prin pădure. Fratele ei a așteptat-o și când a văzut că nu vine l-a sunat pe soțul femeii. Acesta s-a dus să-și caute soția, i-a găsit sandalele pe drum, în pădure. A bănuit imediat că a fost atacată de un șarpe, pentru că acolo erau urme de șarpe”, a declarat Iyang, secretarul satului Siteba.

Șeful postului regional de poliție a mai spus că trupul femeii era intact, dar a fost descoperită o mușcătură la picior, ceea ce înseamnă că pitonul a atacat-o în felul acesta, apoi a imobilizat-o încolăcind-o, după care a înghițit-o.

În urmă cu o lună, o altă femeie din Indonezia a murit după ce a fost înghițită, de asemenea, de un piton de 6 metri, în provincia Sulawesi.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro