Reclamă
Reclamă

O femeie de 29 de ani din București a fost reținută miercuri pentru ultraj, după ce a mușcat patru persoane, dintre care doi polițiști. Potrivit news.ro, care citează stirileprotv.ro, incidentul a avut loc săptămâna trecută.

Vecinii femeii au alertat autoritățile sunând la 112, solicitând ajutorul după ce aceasta a devenit extrem de agresivă. Ajunși la fața locului, polițiștii au fost și ei agresați de femeie, fiind mușcați. Alte două persoane, membri ai familiei vecinilor care au solicitat ajutorul, au suferit aceeași soartă.

În urma acestui incident, toate cele patru victime au fost transportate la Institutul Matei Balș din București pentru a efectua analize medicale. Scopul acestor teste a fost de a stabili dacă mușcăturile suferite le-ar fi putut expune la riscul de a contracta vreo boală.

Reclamă

Femeia a fost reținută miercuri pentru 24 de ore, fiind acuzată de ultraj. Procurorii au cerut arestarea preventivă a acesteia.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro