O femeie din Brazilia pe nume Meirivone Rocha Moraes s-a căsătorit cu o păpușă de cârpă pe nume Marcelo în decembrie 2021.

 Femeia de 37 de ani afirmă acum că soțul ei a înșelat-o, intrând pe furiș într-un motel cu o altă femeie. De la acest incident, relația cuplului a luat o turnură tumultoasă. Ei nici măcar nu mai dorm în aceeași cameră.

Într-o serie bizară de evenimente, o femeie care s-a căsătorit cu o păpușă de cârpe a declarat că relația ei „atârnă de un fir de păr” după ce păpușa ar fi înșelat-o.

Femeia, în vârstă de 37 de ani, identificată ca Meirivone Rocha Moraes, s-a căsătorit cu o păpușă de cârpe pe nume Marcelo în decembrie 2021. Ulterior, femeia a anunțat chiar și nașterea păpușii-baby pe nume Marcelinho. La momentul respectiv, femeia a declarat că a născut acasă, adăugând că un medic și o asistentă au fost implicați în procesul de naștere.

Recent, femeia a susținut că soțul ei i-a înșelat încrederea, strecurându-se într-un motel cu o altă femeie. Ea a adăugat că una dintre prietenele ei a fost martoră la incident.

Femeia, profund îndurerată de infidelitatea „soțului”

Sursa: Social media

„Am aflat prin intermediul unei prietene care mi-a spus că l-a văzut pe Marcelo intrând într-un motel cu o altă femeie în timp ce eu am fost spitalizată timp de trei nopți și trei zile cu Marcelinho, fiul nostru, care avea un virus”, a declarat femeia

Femeia a adăugat: „La început, am crezut că minte, dar apoi am început să mă uit în telefonul lui și am văzut conversațiile, ceea ce m-a făcut să fiu sigură că mă înșela. El continua să nege totul și spunea că mă iubește foarte mult, precum și că îmi cere iertare și plânge mult.”

Mai mult, Moraes, care este rezidentă în Brazilia, a spus că „scandalul de infidelitate” le-a afectat intens relația. Cuplul doarme în camere separate de când a avut loc incidentul.

Moraes a mai declarat că fiul lor a fost puternic afectat de acțiunile tatălui său. Cu toate acestea, ea nu vrea ca soțul ei, păpușă de cârpe, să plece din casă, deoarece crede că fiul ei are nevoie de părintele său.

Marcelo a fost creația mamei lui Moraes după ce și-a văzut fiica plângându-se constant de viața ei de burlăciță.

La scurt timp după crearea păpușii, Moraes s-a căsătorit cu păpușa în cadrul unei ceremonii de nuntă neobișnuite.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.