Ei bine, uneori viața ne surprinde. De fapt, câinii ne poate surprinde mai mult decât viața
O femeie a folosit TikTok pentru a împărtăși clipuri hilare cu Max, câinele Chihuahua în vârstă de patru ani, răspunzând la comenzile ei în spaniolă și ignorând-o când vorbește cu el în engleză. Stăpâna câinelui a rămas uimită când și-a dat seama că noul ei pui o ignoră pentru că el poate înțelege doar spaniola.

Kalee McGee a explicat că, atunci când l-a adoptat pe Max, din adăpost, acesta nu avea documente despre trecutul său. Dar pentru că s-a comportat bine când ea l-a scos la plimbare, iar el se așează când ea îi dă un răsfăț, ea a presupus că a avut ceva antrenament. Cu toate acestea, Kalee nu a putut înțelege de ce Max nu o asculta. Până într-o zi când în sfârșit și-a dat seama. Max înțelegea doar spaniola.

Ea a împărtășit descoperirea hilară pe contul ei de TikTok unde a spus: „Voi vorbi repede pentru că timpul vostru este prețios, dar asta este hilar și nu am cui să-i spun, așa că ascultați.”

Ce-ai face în această situație

„Am adoptat un câine în urmă cu două, trei săptămâni, un chihuahua mic grozav de patru ani de la adăpost, fără informații despre el, absolut adorabil, super grozav. El stă când ai o recompensă în mână, nu când spui ”stai”. Știe să își facă nevoiele afară și merge foarte bine în lesă, așa că pare că are ceva antrenament, dar nu ne ascultă. Încercam să-l facem să stea, am încercat să-l facem să asculte timp de săptămâni și nu ne putem da seama de ce nu ne ascultă…” , a spus Kalee McGee.

Apoi au rezolvat-o.

„El vorbește doar spaniola”, a spus ea. „Micul nostru chihuahua nu știe engleză și s-a uitat la noi ca despre ce vorbești. Am murit de râs când am aflat. Trebuie să-ți arăt.”. În clipul următor, când ea spune „Max vino”. El doar stă acolo. Dar când ea repetă fraza în spaniolă, el merge direct spre ea dând din coadă. Același lucru se întâmplă când îi spune lui Max să stea. În engleză o ignoră. În spaniolă, face exact ce spune ea.

„Nu vorbesc spaniola, așa că știu că nu a fost cel mai bun exemplu. Ne-am bazat pe Google Translate. Dar vă rog, dacă aveți ceva de spus, spuneți pentru că mi-ar plăcea să văd cât de deștept este acest cățel drăguț. Pur și simplu nu vorbesc limba lui.”, a mai spus stăpâna lui Max.

De când a fost postat, videoclipul a strâns peste 1,1 milioane de aprecieri. Oamenii au fost impresionați de dăruirea lui Kalee.