Unei mame care a provocat răni schimbând viața unui ofițer de poliție, aruncându-și propriul copil spre ea, i s-a permis să meargă liberă de la tribunal.

Kirsty Bearfield, în vârstă de 24 de ani, a fost la Hull Royal Infirmary cu cei doi copii ai ei, tatăl lor, un asistent social și doi polițiști pe 20 noiembrie 2017, după un raport al unei răni „accidentale” a copilul mai mare.

Serviciile sociale au decis ca copilul să fie înlăturat din grija lui Bearfield pentru toată noaptea, chiar dacă vătămarea nu a fost considerată suspectă, relatează Hull Live .

Procurorul Phillip Evans a declarat pentru Hull Crown Court: „Aceasta a fost o veste pe care inculpata nu a primit-o bine”.

Bearfield era așezat pe o canapea într-o zonă de așteptare, cu copilul pe genunchi, cu un agent care stătea în fața ei explicându-i decizia.

Domnul Evans a spus: „La auzul acestei vești, inculpata, spune Coroana, a aruncat copilul la ofițer, cu o privire de furie pe față.”

Ofițerul „și-a pus brațele în sus și a prins copilul care fusese aruncat spre ea”, a spus domnul Evans.

Ofițerul și-a tras capul înapoi, astfel încât partea din spate a capului bebelușului să nu-i lovească fața și a reușit să prindă pruncul fără ca acesta să fie rănit. El cântărea 13kg.

Acesta se afla într-un „disconfort ”, iar după ce a vizitat un kinetoterapeut, a fost trimis la un neurochirurg de la același spital, unde a făcut o scanare RMN. Acest lucru a relevat un nerv prins în coloana vertebrală inferioară, care a necesitat o intervenție chirurgicală.

Detectivul a fost avertizat că există riscul ca ea să piardă utilizarea brațului stâng – cauzând „mare anxietate” – dar operația a avut succes.

Încă nu folosește pe deplin umărul stâng și a fost lăsată cu o cicatrice de șase inci ca „amintire dureroasă a ceea ce s-a întâmplat”