Românii care muncesc peste hotare reușesc încă o dată să își facă țara de râs.

Este și cazul unei femei în vârstă de 31 de ani. A fost angajată să se ocupe de menajul unei case, ce aparținea unei bătrâne din Austria. Doar că nu curățenia o interesa pe româncă, ci cu totul altceva. 

O mamă și fiica sa, de naționalitate austriece, și-au pus încrederea într-o româncă și i-au permis să intre în casa lor. Femeia fusese angajată să facă curățenie în imobil, atunci când acestea nu erau acasă. Doar că la scurt timp după ce românca s-a văzut singură în locuință, a profitat că nu era văzută de nimeni și a început să sustragă diferite obiecte. 

Cele două femei și-au dat seama repede că bunurilor lor încep să dispară. Și pentru că nu erau nicăieri de găsit, iar în casa lor nu mai intra nimeni altcineva, s-au dus direct la Poliție. La jumătatea lunii februarie a acestui an, au depus o plângere pentru furt. 

Iar ca să n-o acuze pe româncă pe nedrept, au organizat cu oamenii legii un flagrant. Așa că au chemat-o din nou pe femeie să facă curat, însă acum a fost urmărită.

Femeia a fost arestată de autoritățile din Austria

Nici bine nu s-a văzut singură în față, că angajata a și început să caute printre obiectele austriecelor. A luat câteva obiecte de valoare, însă de data aceasta nu a mai reușit să scape cu ele. Când femeia a părăsit apartamentul unde făcuse curățenie, după ce și-a terminat serviciul, a fost oprită și percheziționată de polițiști. Au fost găsite și confiscate obiecte de valoare aparținând tinerei vieneze.

Cetățeana română în vârstă de 31 de ani a fost dusă la o secție de poliție pentru a fi interogată imediat. A refuzat să-și recunoască faptele, însă dovezile au vorbit de la sine. Așa că Parchetul din Viena a decis să ajungă la închisoare, pentru furt calificat.