„Românii au talent” este unul dintre cele mai iubite show-uri televizate la Pro TV. În cadrul emisiunii, concurenții își întrec talentele pentru a câștiga premiul cel mare în valoare de 120.000 de euro. Dintre jurații show-ului face parte și Andra Măruță, cunoscuta artistă. Aceasta a avut parte de o surpriză de proporții într-una din edițiile emisiunii.

În timp ce jurații își desfășurau activitatea, Andra primește o vizită neașteptată. Artista, oamenii din sală cât și ceilalți s-au speriat teribil la apariția unei femei care avea să-i fie fană înfocată artistei.

Ce s-a întâmplat în emisiune

Se pare că o femeie ce avea să-i fie Andrei o fană înfocată, a dat buzna în emisiune. Printre mulțimea de oameni din public, aceasta a intervenit fără nicio jenă. Femeia a început s-o strige cu glas impunător pe Andra Măruță, spunându-i ca a ajuns acolo crezând că urma să aibă loc concertul acesteia, și nu că ar fi fost vorba de preselecțiile  „Românii au talent.”

Femeia provine din Chișinău, locul în care aveau loc și preselecțiile emisiunii în acea zi. Andra a rămas uimită și a făcut pași către aceasta, mulțumindu-i pentru flori și lămurind-o pe femeie că spectacolul pe care îl va onora artista va avea loc într-o altă zi. Femeia a făcut furori în rândul celor din public și a stârnit sute de hohote de râs. Iată întregul moment, aici:

„Andra, eu am venit aici că am așteptat concertul tău”

Femeia a mărturisit că a ajuns în locul greșit, crezând ca acolo avea să se țină un concert susținut de celebra cântăreață. Doamna i-a adus Andrei un buchet de flori pentru a-i arăta admirația pe care i-o poartă. Artista a fost însoțită de Florin Călinescu până la cea care a dat buzna în emisiune și amândoi au stat de vorbă cu aceasta. Ulterior, unul dintre producătorii emisiuni, a vrut s-o ajute pe femeie să coboare scările pentru a ieși din platou, însă femeia a rostit cu vitejie ca va merge singură.

„Andra, eu am venit aici că am așteptat să veniți cu concertul și am nimerit tocmai aici. Te rog frumos primește florile pe care eu le-am pregătit pentru tine. Vino incoace!”  a spus fana Andrei.