Grecia le-a oferit o experiență neplăcută unor turiști români.

Cu siguranță, Grecia se numără printre cele mai apreciate destinații de vacanță. Tot mai mulți români aleg să se relaxeze, având în vedere prețurile accesibile. Chiar și așa, se pare că problemele nu au ocolit nici destinația preferată a turiștilor, căci o familie de români nu s-a putut bucura de vacanța la care visau de luni întregi. 

Situația neplăcută prin care a trecut o familie de români, în Thassos

Un cuplu a plecat în vacanță, împreună cu copilul lor. Odată ajunși în Grecia, și-a dorit să se cazeze, doar că au fost surprinși, atunci când au aflat că imaginile prezentate de proprietar arătau doar partea pozitivă. În realitatea, locul nu era unul de vis, așa cum era descris de cel care le dăduse spre închiriere vila.

Pe lângă faptul că au plătit mai mulți bani ca să nu aibă parte de confortul dorit, au aflat că nu este permis accesul cu cel mic. Micuțul are patru ani, iar proprietarii au decis să nu se ocupe de cazarea familiei de români.

O familie de români a primit o țeapă de zile mari! Ce au găsit atunci când s-au cazat în Grecia
Pexels

Planul familiei era să petreacă 3 zile în Thassos, pentru care a plătit o sumă deloc de neglijat. Ulterior, românii au luat legătura cu proprietarii, iar răspunsul lor i-a șocat. Cuplul a cerut banii înapoi, căci nu erau aceleași condiții ca în imagini și nu aveau voie nici cu cel mic.

Surprinzător, grecii i-au returnat o sumă infimă, pe motiv că nu s-au prezentat la cazare, deși cuplul a spus că nu există condițiile pentru care au plătit.

Au urmat alte momente dificile. Proprietarul nici nu a vrut să audă de returnarea sumei pe care a plătit familia de români. Ulterior, cuplul găsește cazare în altă parte, dar problema nu s-a rezolvat nici acum. Românii își doresc în continuare să le fie returnați banii, deși nu știu ce șanse au în aceste condiții.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.