Andreea Mantea se bucură de popularitate și apreciere din partea publicului, are un băiat pe care-l iubește cu ființa sa și moderează o emisiune de succes. Mulți ar crede că bruneta este împlinită pe toate planurile, însă, din păcate, norocul n-a fost de partea sa din punct de vedere al vieții sentimentale.

Andreea Mantea este de părere că o femeie simte când partenerul său de viață îi ascunde ceva. Nu fabulează, ci vorbește din propriile sale experiențe. Prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii” a fost înșelată!

„Nu am fost niciodată paranoică..”

Sursa: Social media

Pe unul dintre parteneri l-a surprins după ce acesta a întreținut relații amoroase cu o altă domnișoară. Pe un altul l-a prins în momentul în care făcea schimb de mesaje cu o reprezentantă a sexului frumos. Andreea Mantea nu i-a ierta pe partenerii infideli, vedeta fiind de părere că aceste întâmplări nu sunt demne de a fi uitate și șterse cu buretele.

,,O femeie știe. Îți dai seama. Nu am fost niciodată paranoică. I-am prins în fapt, pe unul imediat după…și pe unul prin mesaje, i-am văzut mesajele. I-am prins pe toți. Nu am iertat înșelătoria. Fetele să treacă peste relație, pentru că nu merită. De ce să stea o femeie?˝ a declarat Andreea Mantea în emisiunea „Detectorul de minciuni”

Cât despre viața sa sentimentală din acest moment, Andreea spune că la momentul actual nu există un bărbat pe care să-l iubească și cu care să formeze o relație de cuplu. Aceasta este de părere ă până la vârsta pe care o are nu a făcut cele mai inspirate alegeri în materie de bărbați, declarând chiar ea cu sinceritate că a ținut-o dintr-o greșeală în alta.

„După o vârstă îți ridici atât de mult standardele și ai de câștigat dacă nu mai placi pe nimeni. E mai bine așa! După o vârstă nu e ceea ce îți dorești, e ceea ce îți aduce viața. Oricum, eu până la această vârstă, în viața mea sentimentală am făcut doar greșeli. Măi, dar am ținut-o dintr-o greșeală în alta .” a spus Andreea Mantea