Află cine este vedeta care a preferat să stea în chirie, în detrimentul confortului din propriului imobil.

Xonia, căci despre ea este vorba, și-a vândut apartamentul anul trecut, iar în momentul de față locuiește în chirie.

CITEȘTE ȘI – Xonia se visează mireasă, dar are ghinion în dragoste! Ce spune artista despre viața ei sentimentală. „Am un blestem…”

Artista intenționează ca pe viitor să-și cumpere un alt apartament, însă, în acest punct al vieții sale est destul de nesigură în legătură cu acest aspect, având în vedere că în cea mai mare parte a timpului este plecată în diferite orașe ale țării, sau chiar în alte state.

Xonia: „Nu știu unde mă duce viața și drumul”

Sursa: Social media

„În momentul de față stau în chirie. De ce nu m-aș simți bine? Majoritatea oamenilor stau în chirie, în general. Am stat în chirie și înainte să am apartamentul meu pe care l-am vândut anul trecut. E foarte posibil ca la anul să îmi mai cumpăr alt apartament, depinde.

Momentan nu vreau să fac această investiție pentru că nu știu unde mă duce viața și drumul. Mie îmi place foarte mult echilibrul și momentan nu am această stabilitate să îmi cumpăr, cu toate că într-adevăr domeniul imobilar este o investiție bună în general. Poți să pui în chirie, dar eu am preferat să investesc în afacere și mai încolo pot să cumpăr un alt apartament.” a declarat Xonia pentru playtech

În curând, cântăreața va pleca din România pentru a susține concerte în Canada și Los Angeles. Întrucât nu are vreun fel de obligație, aceasta este dispusă să accepte orice ofertă îi iese în cale.

„Plec la mijlocul lui octombrie, am în Canada întâi spectacole și apoi în L.A. de Halloween. Nu știu cât voi rămâne acolo, sunt o femeie liberă.
Nu am cățel, nu am iubit, sunt liberă să pot să văd care sunt oportunitățile și ușile care mi se deschid și să profit de ele.” a mai declarat artista pentru sursa citată anterior

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.