Cosmina Păsărin este una dintre vedetele de la noi care nu prea a avut noroc în dragoste până acum. Ajunsă la aproape 40 de ani, fosta copertă „Playboy” recunoaște în prezent nu își caută iubit.

Cunoscuta Cosmina Păsărin a avut ultima relație asumată în public cu George Vintilă și de atunci, cel puțin oficial, stă pe „tușă”. Vedeta nu pare dispusă să le dea șanse celor care o curtează, chiar dacă declară că i-a plăcea să fie surprinsă de un viitor partener.

Cosmina Păsărin nu are un model de bărbat ideal

Deși nu vrea să devină mireasă, Cosmina Păsărin crede cu tărie în chimia dintre oameni care o poarte lua prin surprindere în orice moment. Când vine vorba despre aspectul fizic al bărbatului perfect, prezentatoarea TV spune că este mult mai puțin important decât latura emoțională a acestuia.

„Evit să am în minte un model, un bărbat ideal. Știu cum trebuie să fie caracterul lui, dar e drum lung până acolo, dar în primă fază interacționăm cu datele fizice ale unui om și cred că acestea nu contează.

Dacă stau să mă uit în trecut la fostele mele relații, foștii mei iubiți nu au semănat între ei! Se poate întâmpla să intri într-un loc și pur și simplu să ai acea chimie cu cineva!”, a dezvăluit Cosmina Păsărin pentru cancan.

Ce nu trebuie să făcă un bărbat care vrea să o cucerească pe Cosmina Păsărin: „Dacă stau să mă uit în trecut...”
Instagram

Ce nu trebuie să făcă un bărbat care vrea să o cucerească

Atunci când vine vorba despre aspecte care o deranjează la un bărbat, Cosmina Păsărin mărturisește că o derajează gelozia, tendința de a o interoga despre trecut și incapacitatea de a își asuma o relație.

“Nu îmi place dacă un bărbat e gelos, nu îmi place dacă un bărbat mă ia la întrebări și ține evidența trecutului meu.

Toți avem un trecut, nu mi se pare normal să mi se facă asta. Un om trebuie să te ia așa cum ești. Nu îmi plac bărbații care nu sunt de încredere, pentru că nu se simt pregătiți pentru o relație!”, a mai declarat vedeta, potrivit sursei menționate mai sus.