Elena Merișoreanu este una dintre cele mai iubite artiste din România însă viața ei a fost foarte grea

Deși în spațiul public pare mereu fericită, Elena Merișoreanu  a fost de multe ori încercată de viață. Ca mulți artiști adevărați, a încercat să mascheze durerea față de publicul ei. Însă uneori durerea e mult prea mare. Un moment dificil a fost acela când a fost anunțată că mama ei a murit. În acea clipă, Elena Merișoreanu nu a putut să își revină, deși publicul o aștepta.

 O celebră artistă de la noi a trăit șocul vieții sale! Aflată la concert, a aflat pe scenă că i-a murit mama: „Lumea aplauda, eu nu am mai putut să ies”
Facebook

„Eram la Rapsodia și m-a anunțat să cânt și l-am văzut pe regizor, zice ”când ieși, am să-i spun ceva foarte trist”. I-am zis ”nu se poate, spune-mi acum”, dacă-mi spunea nu mai puteam să cânt. Zice ”mama ta a murit”, în clipa ai am căzut. Lumea aplauda, dar nu am mai putut să ies”, a mărturist Elena Merișoreanu la Antena Stars.

Elena Merișoreanu face tot posibilul să-și lase problemele acasă, ca publicul să nu-i simtă supărare. Dar și artiștii sunt oameni, iar uneori durerea este prea mare.

Omul care vine să te vadă nu vine ca să-i spui necazurile tale”, a mai spus Elena Merișoreanu.

Necazurile par să nu se oprească

Elena Merișoreanu a fost internată mult timp în spital, din cauză ca s-a infectat cu Covid-19, dar necazul nu s-a oprit aici. Acum mai mult timp, cântăreața a fost operată la un singur picior, deși ambele picioare îi sunt afectate de artroza. Vedeta și-a programat acum și cea de-a doua operație. Elena Merișoreanu vrea să își petreacă în liniște sărbătorile, alături de nepoti și de copii. Așa că operația trebuie să mai aștepte puțin, mai exact până în 2022.

”Cu piciorul operat sunt foarte bine, aș zbura acum. Mă doare (n.r. celălalt picior), dar mă operez și la el. Dacă mă vait nu-mi trece. Operația nu este grea, recuperarea este, trei luni nu ai voie să mergi fără cadru, fără cârje. Mi-a zis medicul să slăbesc 20 de kilograme, dar e greu… Când eram bine mergeam la sală, mă luau nepoții mei, dar acum…. Cred că la anul mă operez. Bărbatul mi-a zis să mă operez după sărbători ca să aibă cine să facă sarmalele”, a zis Elena Merișoreanu la Antena Stars.