O familie în carantină. Keira Knightly a dezvăluit recent că ea, soțul ei și copiii lor au fost diagnosticați cu COVID-19.

Celebra actriță a menționat că se află în prezent în carantină cu familia ei, luptându-se cu boala. Keira a mai spus că și cele două fetițe – Edie, în vârstă de 6 ani, și Delilah, în vârstă de 2 ani – sunt și ele bolnave, dar au o formă mult mai ușoară decât a ei. Keira Knightly a mărturisit că a petrecut atât de mult timp cu familia în timpul pandemiei, încât începuse să se gândească să renunțe la actorie.

O celebră actriță s-a infectat cu noul coronavirus. Întreaga sa familie a contractat virusul: „Soțul este asimptomatic”
Facebook

„Am luat COVID și mă simt destul de rău. Soțul este asimptomatic și este foarte îngâmfat în privința asta. Este convins că asta se datorează faptului că el înoată în apă rece și eu nu”, a spus Keira Knightley.

Viața bate filmul

În cadrul unui intervi, Knightley a vorbit și despre experiența ireală pe care a avut-o la filmările noului său film. Este vorba despre comedia-horror Silent Night. Acțiunea se petrece de Crăciun, în mijlocul unei apocalipse. Filmările au început în februarie 2020, cu o lună înainte să înceapă pandemia.

„Filmam scene în care magazinele rămâneau fără mâncare în același timp în care apăreau știrile despre epuizarea stocului de hârtie igienică din magazine. A fost foarte ciudat pentru toată lumea. Cred că ar trebui ca filmul să apară cu un avertisment. Acum toți vin la film cu o experiență neplăcută, să sperăm că nu atât de groaznică precum aceasta, dar a devenit dintr-o dată mult mai brutal”, a explicat actrița.

Pe măsură ce soțul ei se pregătește să înregistreze un nou album cu trupa sa Klaxons, Keira v-a putea să-și petreacă mai mult timp cu cele două fiice. Knightley s-a căsătorit cu tatăl celor doi copii, James Righton, în 2013. Artiștii s-au căsătorit în Franța, au vrut ca totul să fie restrâns, iar actrița a purtat o rochie mini Chanel din tul.