„O să-mi pun poze cu mine și dezbrăcată. Dezbrăcată de tot, goală, nu sexy, nu cum pun pe Instagram sau Facebook.”

Daniela Crudu și sora ei au dat startul, iar acum o altă vedetă din România a decis că este momentul să renunțe le inhibiții. Aceasta și-a deschis un cont de OnlyFans și deja a postat primele fotografii. Urmăritorii nu au întârziat să apară, iar drumul pare să fie unul promițător. Despre cine este vorba?

Simona Trașcă nu a stat mult pe gânduri și s-a înscris în rândul vedetelor care au intrat pe OnlyFans. Recent, aceasta și-a făcut cont pe platforma destinată adulților și a postat primele imagini sexy. Doritorii pot vedea tot ce postează blondina contra unui abonament lunar de 21 de dolari.

Pentru început, Simona Trașcă și-a prezentat abonaților posteriorul bombat, însă anunță că are surprize și mai mari pentru ei. Blondina intenționează să renunțe de tot la textilă și să pozeze cât mai sexy.

„Îmi place să pozez sexy. Mi-am pus o poză cu fundul meu și a explodat! O să pun poze cu mine…dezbrăcată. Acum, abia învăț să umblu pe OnlyFans, nu prea știu. Abia l-am făcut. O să-mi pun poze cu mine și dezbrăcată. Dezbrăcată de tot, goală, nu sexy, nu cum pun pe Instagram sau Facebook.”, a declarat Simona Trașcă, potrivit cancan.ro.

O altă vedetă din România a ajuns pe OnlyFans! Cine este curajoasa care a renunțat la inhibiții
Instagram

„Nu mai vreau relație”

Simona Trașcă a mai mărturisit că decizia de a își deschide un cont pe OnlyFans a luat-o după ce tot mai multe persoane au îndemnat-o să facă asta. Blondina este singură așa că nu trebuie să dea explicații nimănui pentru pozele postate.

Mai mult, aceasta a spus că s-a săturat de relații, nu își mai dorește un partener real, însă nu spune nu celor din mediul online.

„Mi-am făcut contul pentru că, văd, e la modă. Și chiar m-a întrebat lumea, în ultima vreme: tu nu ți-ai făcut? Și dacă nu-mi fac acum, când încă arăt bine, atunci când? Și așa nu mai vreau relație, sunt sălbăticită acum cu relațiile, așa că mai bine relații virtuale, nu?”, a mai spus Simona Trașcă.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.